Over Ons

De website is opgericht door de ambitie van deze website is om zoveel mogelijk mensen te leren haken. Deze website is dan ook bedoeld als informatiebron, waarop wekelijkse basis nieuwe updates komen te staan gericht op de beginnend haakster.

Duizenden mensen in Nederland en België zoeken dagelijks op het internet naar artikelen om te beginnen met haken. Op deze website zal je informatie, tips en producten vinden waarmee jij aan de slag kunt gaan met haken.

E-mail:
info@haken-voor-beginners.nl

DISCLAIMER: De lezer is zelf verantwoordelijk voor keuzes die hij maakt op grond van de informatie op de website. De lezer kan aan de informatie geen rechten ontlenen. De informatie is zorgvuldig samengesteld naar onze beste weten.

Ik ben een jonge ondernemer, die ook nog eens gek is op haken. En, oja.. ik ben de vrouw van een website bouwer! Voeg dat samen met de wil om het haken voor iedereen gemakkelijk te maken en tada.. haken-voor-beginners.nl is geboren.

Opleidingen

In de branche voor haken zijn verschillende opleidingen om je kennis te vergroten.
Hieronder de meest bekende opleidingen.

Cursus haken

Als je gaat leren haken via een NHA cursus, hoef je geen enkele voorkennis te hebben. Het is echt ‘haken voor beginners” en je start dan ook bij de basis. Je wordt vervolgens geleidelijk door alle materie geleid.

Wij zijn haken voor beginners


Al meer dan 12 jaar zijn we actief in de hobby branche in Nederland en België. Er is om ons heen genoeg veranderd, maar wij hebben altijd maar één echte focus gehad onze klanten het zo gemakkelijk mogelijk maken.
Met een ruim en verbluffend informatie aanbod met de beste omschrijvingen en uitleg om jouw als klant het zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Op dit moment is haken-voor-beginners.nl het grootste online haak platform van Nederland. We hebben meer dan 1.000 verschillende informatie blogs voor haken voor beginners met meningen en adviezen .
Door je de inkijk te geven in de variaties tussen informatie, producten, prijzen en winkels hopen we jouw het makkelijker te maken om een keuze te maken.

  • Onze missie is om jouw haak hobby mooier én makkelijker te maken.
  • We maken de beloftes aan onze klanten waar en zijn oprecht, naar elkaar en ieder ander.
  • Wij voelen ons verantwoordelijk voor het geheel en dragen graag ons steentje bij.
  • Samen met 4 collega's werken wij elke dag aan het blijven en worden van de #1 site voor haken voor beginners in Nederland en België.