Toerenteller haken

Digitale toerenteller

Ring toerenteller

Een onmisbaar item in jouw haakuitzet is de toerenteller. Toerenteller haken tellen het aantal toeren zonder dat jij telkens alles op een blaadje moet opschrijven. Zo kan je ook je haakwerk wegleggen en weet je nog precies waar je bent gebleven. Een toerenteller haken heeft een knopje bovenop waar je op kan drukken en iedere keer wanner je drukt gaat het cijfertje met één omhoog. Het cijfertje geeft jouw aantal toeren aan, zo simpel werkt het. De toerenteller haken is ook in een digitale versie verkrijgbaar. Deze werken op een batterij maar werken verder op dezelfde manier, om het cijfer omhoog te laten gaan moet je drukken. 

Het cijfertje gaat één omhoog wanneer je op het knopje drukt, je hoort ook een duidelijk klik zodat je ook kan horen dat je er eentje omhoog bent gegaan. De toerenteller haken heeft aan de zijkant ook een “lock” functie waarmee de toerenteller vast gezet kan worden. Er kan zo niet per ongeluk op de toerenteller gedrukt worden wanner je hem niet gebruikt. 

De toerenteller haken heeft aan de zijkant twee wieltjes waardoor je de eenheden en tientallen zelf kunt aanpassen. Je kunt zo meteen een aantal toeren tegelijk terug gaan of verder gaan, en kan je hem ook eenvoudig op nul zetten. 

Een toerenteller is bijzonder handig tijdens het haken. Je kent het misschien wel ben je net aan het tellen, begint een van de kinderen of je partner tegen je te praten heel gezellig natuurlijk maar je kan weer opnieuw beginnen met tellen. Met de toerenteller kun je haken en praten tegelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er de handmatige toerenteller en de digitale toerenteller. 

Digitale toerenteller haken

De digitale toerenteller haken werkt op dezelfde manier als de handmatige versie. Drukken om een cijfertje omhoog te gaan, om weer op nul te zetten is er de resetknop en een lichtknopje om het aantal toeren makkelijk af te kunnen lezen. De digitale toerenteller kan in sommige gevallen om je vinger worden geplaatst en gebruikt worden als een ring. Na elke ronde druk je op de knop en zo houd je eenvoudig je toeren bij. Een digitale toerenteller haken is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en leuke kleurtjes. 

Toerenteller haken app

Toerenteller haken app helpt je toeren bij te houden terwijl je bezig bent. Ben je met meerdere projecten tegelijkertijd bezig, geen enkel probleem, maak gewoon een tweede of derde project aan in de app en geef elk een eigen naam. Het nummer van de toer wordt getoond op de pagina. Ga eenvoudig een toer verder of terug door op de knop te drukken. Ook houd je eenvoudig bij hoeveel herhalingen of haaksteken je nog moet doen. 

Voordelen app

  • Ieder project heeft zijn eigen toerenteller. 
  • De toerenteller haken app is eenvoudig in gebruik
  • Zo heb je in 1 app alle haakprojecten bij elkaar.

Toerenteller haken kopen

Wil je een toerenteller haken kopen dan heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen Je hebt de keuze uit een handmatige of  een digitale toerenteller. De toerenteller haken is te koop bij verschillende winkels en online is er een ruim aanbod verschillende soorten toerentellers. Je raakt nooit meer de tel kwijt door eenvoudig na elke ronde op de knop te drukken. Een toerenteller haken is een zeer handig en onmisbaar item in je haakuitrusting naast je haaknaald en haakgaren en is zeker aan te raden om te kopen. 

Toerenteller haken hema

Een toerenteller haken Hema is momenteel niet terug te vinden in het online assortiment van deze winkel. Je kan natuurlijk wel altijd even bij een filiaal van de Hema naar binnen lopen en navraag doen of ze in de winkel wel een toerenteller verkopen. Online is de toerenteller hema helaas niet te bestellen. Het kan uiteraard wel zo zijn dat er binnenkort wel een toerenteller haken hema beschikbaar is aangezien het assortiment van deze winkel geregeld wisselt en ze geregeld nieuwe acties hebben. 

Toerenteller haken hema

Toerenteller haken zeeman

De toerenteller haken Zeeman zit in het assortiment van deze winkel. De toerenteller zeeman onthoudt het aantal toeren dat je gehaakt hebt en is bijvoorbeeld ideaal voor het haken van werken met veel toeren. De toerenteller haken zeeman wordt online per 2 stuks verkocht. Het kan zomaar zijn dat ze in een filiaal van de zeeman ook nog andere toerentellers verkopen. Wil je een toerenteller haken zeeman in de winkel kopen dan kan je het beste even contact opnemen met het dichtstbijzijnde zeeman filiaal bij jou in de buurt of even naar binnen lopen om navraag te doen welke toerenteller haken en steekmarkeerders zeeman ze op dat moment verkopen. 

Toerenteller haken zeeman

Toerenteller haken wibra

Ben je op zoek naar een toerenteller haken Wibra dan vind je deze helaas niet terug op de website van deze winkel. Online is er geen toerenteller haken wibra te vinden je zult hiervoor naar een filiaal van de wibra toe moeten om navraag te doen of ze op dat moment een toerenteller in het assortiment hebben. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om even te bellen naar het dichtsbijzijnde Wibra filiaal om navraag te doen of ze een toerenteller en haakboek verkopen. 

Toerenteller haken wibra

Veelgestelde vragen over toerenteller haken

hoe werkt een toerenteller haken

Door de toerenteller na iedere naald of toer een nummer op te schuiven of bij op te tellen, weet je precies hoeveel rijen je hebt gehaakt.

Schrijf je nu in voor het gratis webinar en leer knuffels haken.